فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان تهران را ترک کردند ادعای سنتکام: همچنان به اجرای محاصره دریایی علیه ایران ادامه می‌دهیم محسن رضایی در دیدار با عاصم منیر از تفاهم نامه اسلام آباد و تنگه هرمز گفت/ دبیر شعام: آمریکا باید رفتارش را تغییر دهد کره جنوبی از لغو رزمایش بزرگ با آمریکا خبر داد آمریکا، سوریه را از فهرست کشور‌های حامی تروریسم خارج کرد ادعای جدید نتانیاهو: ایران قصد ترور یکی از اعضای خانواده‌ام را داشت تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران / بسنت جنگ اقتصادی علیه کشور‌های جهان را آغاز کرد ترامپ: تعرفه‌های جدید علیه کانادا در راه است دیدار عاصم منیر با رئیس مجلس/ قالیباف: پیگیر شروط یادداشت تفاهم هستیم سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن: نفتکش دشمن سعودی در شمال دریای سرخ هدف قرار گرفت ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران دیدار هیأت اعزامی رهبر انقلاب با رئیس الحشد الشعبی در عراق وزارت دفاع عراق: ۹ مهر تاریخ نهایی خروج نیرو‌های بیگانه است تعویق سفر ویتکاف و کوشنر به روسیه و اوکراین جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد

دستور بایدن برای آزادسازی ۵۰ میلیون بشکه از ذخایر استراتژیک نفت آمریکا

دستور بایدن برای آزادسازی ۵۰ میلیون بشکه از ذخایر استراتژیک نفت آمریکا رئیس جمهور آمریکا برای مقابله با افزایش قیمت نفت دستور آزادسازی ۵۰ میلیون بشکه از ذخایر استراتژیک نفت آمریکا را صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۸ - ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 23
کد خبر: ۱۱۰۹۲۳

به گزارش راهبرد معاصر «جو بایدن» رئیس‌ جمهور آمریکا برای مقابله با افزایش بی‌رویه قیمت نفت امروز (سه شنبه) اعلام کرد از ذخایر استراتژیک نفت این کشور ۵۰ میلیون بشکه را آزاد خواهد کرد.

کاخ سفید در این خصوص اعلام کرد که بایدن آماده است در صورت لزوم در مورد قیمت نفت گام بردارد. همچنین واشنگتن با هماهنگی پکن، دهلی‌نو، لندن و سئول آماده به انجام این کار شده است.

دقایقی بعد از اعلام این خبر از سوی کاخ سفید دولت هند نیز از آزاد کردن ۵ میلیون بشکه نفت از ذخایر استراتژیک خود خبر داد.

تاکنون ژاپن، هند و کره جنوبی برنامه‌هایی برای کاهش ذخایر استراتژیک خود برای مقابله با افزایش قیمت‌ها اعلام کرده‌اند. در همین حال چین نیز از انجام اقدامات مشابه خبر داده است.

این اقدام بایدن بعد از آن صورت گرفته است که افزایش قیمت نفت در جهان موجب افزایش قیمت بنزین در این کشور شده است.

منابع محلی در آمریکا اعلام کردند به محض اعلام این خبر قیمت هر لیتر بنزین در تگزاس از ۱.۳۸ دلار به ۱.۸ دلار رسیده است.

با این وجود قبل از اعلام آزادسازی ۵۰ میلیون نفت از ذخایر استراتژیک آمریکا اداره اطلاعات انرژی آمریکا تایید کرد که ذخایر استراتژیک نفت به پایین‌ترین سطح از سال ۲۰۰۳ رسیده است!

تحلیل‌گران می‌گویند که خارج کردن بشکه‌های نفت از ذخایر استراتژیک تنها به یک پیشرفت موقت در بازار منجر می‌شود و آنچه لازم است افزایش عرضه از سوی آمریکا و اوپک است.

پس از اعلام کاخ سفید قیمت نفت خام برنت به روند افزایشی بازگشت./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار