کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

دستور بایدن برای آزادسازی ۵۰ میلیون بشکه از ذخایر استراتژیک نفت آمریکا

رئیس جمهور آمریکا برای مقابله با افزایش قیمت نفت دستور آزادسازی ۵۰ میلیون بشکه از ذخایر استراتژیک نفت آمریکا را صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۸ - ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 23
کد خبر: ۱۱۰۹۲۳

به گزارش راهبرد معاصر «جو بایدن» رئیس‌ جمهور آمریکا برای مقابله با افزایش بی‌رویه قیمت نفت امروز (سه شنبه) اعلام کرد از ذخایر استراتژیک نفت این کشور ۵۰ میلیون بشکه را آزاد خواهد کرد.

کاخ سفید در این خصوص اعلام کرد که بایدن آماده است در صورت لزوم در مورد قیمت نفت گام بردارد. همچنین واشنگتن با هماهنگی پکن، دهلی‌نو، لندن و سئول آماده به انجام این کار شده است.

دقایقی بعد از اعلام این خبر از سوی کاخ سفید دولت هند نیز از آزاد کردن ۵ میلیون بشکه نفت از ذخایر استراتژیک خود خبر داد.

تاکنون ژاپن، هند و کره جنوبی برنامه‌هایی برای کاهش ذخایر استراتژیک خود برای مقابله با افزایش قیمت‌ها اعلام کرده‌اند. در همین حال چین نیز از انجام اقدامات مشابه خبر داده است.

این اقدام بایدن بعد از آن صورت گرفته است که افزایش قیمت نفت در جهان موجب افزایش قیمت بنزین در این کشور شده است.

منابع محلی در آمریکا اعلام کردند به محض اعلام این خبر قیمت هر لیتر بنزین در تگزاس از ۱.۳۸ دلار به ۱.۸ دلار رسیده است.

با این وجود قبل از اعلام آزادسازی ۵۰ میلیون نفت از ذخایر استراتژیک آمریکا اداره اطلاعات انرژی آمریکا تایید کرد که ذخایر استراتژیک نفت به پایین‌ترین سطح از سال ۲۰۰۳ رسیده است!

تحلیل‌گران می‌گویند که خارج کردن بشکه‌های نفت از ذخایر استراتژیک تنها به یک پیشرفت موقت در بازار منجر می‌شود و آنچه لازم است افزایش عرضه از سوی آمریکا و اوپک است.

پس از اعلام کاخ سفید قیمت نفت خام برنت به روند افزایشی بازگشت./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر